Menu L’automne sur le bord de la mer.                                                                                                                                                                                  drie 3 gerechtjes / trois courses          €37 

    +tussengerecht  / + entremets  *        €47

     

    Tapas

    Garnaalkroketje / Croquette aux crevettes

    Sepia inktvis fritti / aioli

     

    Voorgerecht / Entrée

    Makreel Mi Cuit / Biet / Knolselder

    Mi- cuit de Maquereau / Betterave / Célerie  rave

    Vis & schaaldierensoepje / Kaas & Rouille                                                                                                                                      - Soupe de poissons & Crustacés / Rouille

    Carpaccio West Vlaams Rood / Klemskerkse Geitenkaas / Bietjes                                                                                                          Carpaccio de Bœuf / Fromage  Chèvre  de Klemskerke / Betterave

    Tussengerecht / Entremets *

    Smeus Oostendse grijze garnalen                                                                                                                                                                                                       Smeus aux Crevettes grises d’ Ostende

    Hoofdgerecht / Grosse Pièce

    Stoofpotje Hertenkalf / Pastinaak / Witloof / Wortel / Raap / Amandelkroketjes

    Civet de Biche / Panais / Chicon / Carotte / Navet / Croquettes aux Amandes

    Rode Poon / Kokkels / Smeus / Warmoes

    Rouget Grondin / Coques / Smeus / Bette

     

    Nagerecht / Dessert

    Nagerecht volgens humeur van de chef

    Dessert selon l' inspiration du chef

    Irish Coffee (+3,50)

    Suggestie Kaasje / Suggestion Fromage (+3,50)

     

     

    Wijnsuggesties / Suggestions de vin.

    Miraval Côtes de Provence / France    40€

    Monte Da Ravasquera / Portugal   30€

    Gavi / Roberto Sarotto /Italia          35€

    Entre deux monts / België           38€