Mermaids & Fishermen                                        Lunch voor-en hoofdgerecht * 24
    Diner menu driegangen 39
    + entremets ** 49  

     

    Voorgerecht / Entrée

     


    Smörgasbord / Oester /Garnaalkroket / Varkensrilette / Haring
    Assiette du Terroir / Huître d’Ostende / Rilette de Porc / Hareng mariné

    Norsk Fiskesuppe / Kabeljauw / Dille / Room* Soupe de Poissons & Crustacés*
    Oostendse garnaalkroketje(s )*
    Croquette(s) aux crevettes grises d’ Ostende*

    Carpaccio West Vlaams Rood / Klemskerkse Geitenkaas / Bietentapenade *
    Carpaccio de Bœuf / Fromage de Chèvre / Tapenade de Betterâve*

    Wildpaté van Mazure Kapellestraat / Wortel / Pompoen / Kastanje
    Paté de Gibier Mazure / Carotte / Potiron / Marron

    Tussengerecht / Entremets**


    Ostends Patatje /Oostendse grijze garnaal Pomme de mer à l’ Ostendaise / Crevettes Grises d ’ Ostende


    Hoofdgerecht / Grosse Piece


    Catch of the day / We support Northseachefs / Poisson du jour selon du marché *


    Twee Gebakken Zeetongetjes / Deux Solettes Meunière *


    Rundsvlees / Bœuf Tagliata di manzo con rucola e parmigiano *


    Hert / Shi Také / Knolselder / Witloof (+ €8 )
    Chevreuil / Shi Také / Celerie Rave (+ €8 )

    Nagerecht / Dessert


    Nagerecht volgens humeur van de chef
    Dessert selon l’ inspiration du chef

    Irish Coffee (+3,5) Kaassuggestie (+3,5)