Menu La Mer en Hiver.

     

    drie gerechtjes /  trois courses     €37
    +tussengerecht / + entremets *  €47

     

    Tapas Garnaalkroketje / Croquette aux crevette                                                  of/ou Sepia Zeekat inktvis fritti / aioli(+ €5,00 )

     

    Voorgerecht / Entrée


    Makreel Mi Cuit / Biet / Knolselder
    Mi- cuit de Maquereau / Betterave / Célerie rave

    Vis & schaaldierensoepje / Kaas & Rouille - Soupe de poissons & Crustacés / Rouille


    Carpaccio West Vlaams Rood / Klemskerkse Geitenkaas / Bietjes Carpaccio de Bœuf / Fromage Chèvre de Klemskerke / Betterave


    Tussengerecht / Entremets *


    Smeus Oostendse grijze garnalen Smeus aux Crevettes grises d’ Ostende


    Hoofdgerecht / Grosse Pièce


    Stoofpotje van Hertenkalf / Schorseneren / Ichtegems Rood-bruin / Amandelkroketjes Civet de Biche / Salsifis / Bière Rouge-Brune de Flandre / Croquettes aux Amandes


    Rode Poon & Steenbolk / Kokkels / Kool / Linzenrisotto
    Rouget Grondin & Tacaud / Coques / Choux / Risotto de Lentilles

    Hertenkalffilet / Ganzenlever / Schorseneren ( + € 10,00)
    Filet de Chevreuil / Foie Gras / Salsifis (+ € 10,00)

     

    Nagerecht / Dessert


    Nagerecht volgens humeur van de chef. Dessert selon l’ inspiration de chef.
    Irish Coffee (+3,50)
    Suggestie Kaasje / Suggestion Fromage (+3,50)

     

    Wijnsuggesties / Suggestions de vin.


    Crios / Torrontés / Argentina 29,00 ( wit/blanc )
    Bocablanco / Macabeo / Parellada / Catalunya / España 29,00 ( wit/blanc )
    Bocarojo / Tempranillo / Catalunya / España 29,00 ( rood/rouge )