Menu La Mer en Hiver.


    drie gerechtjes / trois courses €37
    +tussengerecht / + entremets * €47



    Tapas Garnaalkroketje / Croquette aux crevette                                                 of/ou Sepia Zeekat inktvis fritti / aioli(+ €5,00 )



    Voorgerecht / Entrée

     

    Makreel Mi Cuit / Biet / Knolselder
    Mi- cuit de Maquereau / Betterave / Célerie rave
    Vis & schaaldierensoepje / Kaas & Rouille - Soupe de poissons & Crustacés / Rouille

    Carpaccio West Vlaams Rood / Klemskerkse Geitenkaas / Bietjes Carpaccio de Bœuf / Fromage Chèvre de Klemskerke / Betterave

     

    Tussengerecht / Entremets *

     

    Smeus Oostendse grijze garnalen Smeus aux Crevettes grises d’ Ostende

    Hoofdgerecht / Grosse Pièce

    Stoofpotje van Hertenkalf / Schorseneren / Ichtegems Rood-bruin / Amandelkroketjes Civet de Biche / Salsifis / Bière Rouge-Brune de Flandre / Croquettes aux Amandes

    Rode Poon & Steenbolk / Kokkels / Kool / Linzenrisotto
    Rouget Grondin & Tacaud / Coques / Choux / Risotto de Lentilles


    Hertenkalffilet / Ganzenlever / Schorseneren ( + € 10,00)
    Filet de Chevreuil / Foie Gras / Salsifis (+ € 10,00)



    Nagerecht / Dessert

     

    Nagerecht volgens humeur van de chef. Dessert selon l’ inspiration de chef.


    Irish Coffee (+3,50)


    Suggestie Kaasje / Suggestion Fromage (+3,50)



    Wijnsuggesties / Suggestions de vin.

     

    Crios / Torrontés / Argentina 29,00 ( wit/blanc )
    Bocablanco / Macabeo / Parellada / Catalunya / España 29,00 ( wit/blanc )
    Bocarojo / Tempranillo / Catalunya / España 29,00 ( rood/rouge )