Albert I Promenade, 68 | 8400 Oostende

MENU

Strandwandeling

4 gangen €49,00 5 gangen €57,00 6 gangen €65,00

La mer, elle & moi

Teaser

Ceviche van Zeebaars / Rode biet / Mango

of

Oostends garnaalkroketje

Starter

Linguine  met Strandschelpen

Bisque

met Oostendse Grijze Garnaal Dini O.62

Main

Catch of the Day ‘We support NorthSeaChefs’

Gebakken Sliptongetjes

Smeus of Salade Oostendse Grijze Garnaal (+€5,00)

Dessert

Volgens humeur van de chef

lunch

niet op zon- en feestdagen

€ 25,00

Lunch a l'ostendaise

Vangst van de dag volgens de markt ‘Wij steunen NorthSeaChefs’

12u - 13u30

€ 28,00

Lunch Les Filles du bord de mer

Garnaalkroket / Vissoep Kaas & Rouille / Ceviche

Catch of the day NorthSeaChefs of gebakken sliptongetjes

(+4,50)

12u - 13u30

SundayLunch

Zon- en feestdagen

€ 35,00

Un dimanche au bord de la mer

Inspiratie van de chef

A la carte

Entrée

  • Oud Brugge kaaskroketjes €8 | €16 | €22

    1 / 2 of 3 stuks

  • Tapas ceviche Zeebaars €9,50
  • Oostendse Garnaalkroketje(s) €9 | €18 | €25

    1 / 2 of 3 stuks

  • Oostendse Vissoep / kaas & rouille €17
  • Goujonettes Fresh Fishfingers sauce tartare €17 | €25

    Voor 1 of 2 personen

Hoofdgerechten

  • Catch of the day ‘We support NorthSeaChefs’ €29,50
  • Kaakjes van Rog, venkel, ricard, bieslook €29
  • gebakken Sliptongetjes €34
  • Salade of Smeus Oostendse grijze garnaal O.62 €20 | €35
  • Schelvis met Oostendse grijze garnaal €35
  • Gebakken Zeebaars €35
  • Bouillabaisse Toi moi et la mer €36
  • Zeetong (500gr.) €55
  • Varkenswangetjes €28
  • Ribeye gebroken peper €35

Nagerecht

  • Nagerechtjes volgens humeur van de Chef €9,5
Cuisine à Quatre Mains
Graag uw keuze beperken tot vier verschillende gerechten
Eventuele allergieën kunnen worden doorgegeven aan het bedienend personeel of bij reservatie.
Carnivoren & Veggies kunnen dit vooraf bij reservatie doorgeven. 
nl_BENederlands (België)

Jaarlijks verlof

tot eind februari

Wij willen u graag informeren dat we gesloten zijn tot eind februari. Hopende terug tot uw dienst te zijn vanaf begin maart.