Menu € 37 Driegangen / Trois services

    ( entrée /grosse/dessert ) of /ou

    ( tapas/entrée/grosse)

    Viergangen / quattre services € 47

     

    Spaanse Tapas Salmorejo / Salade Russe / Albondigas / Salmorejo

    Tapas Flamande  Boudin noir & blanc / lard laqué

    Vlaamse Tapas / Bloedworst / Witte Pens / Buikspek

    Rode Kool / Bloemkool / Appel

     

    Voorgerecht / Entrée

    Vissoep / Soupe de poissons  We support  Northseachefs

    Rundscarpaccio West Vlaams Carpaccio de Boeuf

    Garnaalkroketjes / Croquettes aux crevettes ( +1,50 )

    Carpaccio Nieroogkreeft & Red Label Zalm / Rode Biet / Venkel / Zure room ( + 4,50 )

    Carpaccio de Langoustine & Saumon Red Label /

    Betterave Rouge / Fenouil  ( + 4,50 )

     

    Hoofdgerecht / Grosse  piece

    Eendenborst / Rozemarijn / Pompoen / Pastinaak / Parelcouscous / Paddestoelen                                      Magret de Canard / Romarin / Panais / Potiron / Champignons / Couscous

    Zeetongetjes alla piastra /Risotto / Pompoen / Paddestoelen / kalfsjus                                                                                                Solettes à la plancha / Risotto /  Potiron / Champignons / Jus de veau

    Dessert

    Nagerechtje volgens humeur van de chef                    Dessert  selon l’ inspiration du chef

    Irish Coffee ( +3,50 )

    Drie kazen / Trois fromages ( + 3,50 )