Skip to content
MENU
Strandwandeling
4 gangen €55 – – – 5 gangen €65 – – –
6 gangen €70
La mer, elle & moi
Teaser
Ceviche van Zeebaars / Rode biet / Mango
of
Oostends garnaalkroketje
of
Octopus à la plancha / Hummus Verde
of
Goujonettes Sauce Tartare
Starter
Linguine met Strandschelpen
Bisque
met Oostendse Grijze Garnaal Dini O.62
Main
Catch of the Day ‘We support NorthSeaChefs’
Gebakken Sliptongetjes
Smeus of Salade Oostendse Grijze Garnaal (+€8,00)
Dessert
Volgens humeur van de chef
Reserveer nu

lunch
niet op zon- en feestdagen
€ 28,00
Lunch a l’ostendaise
Oud brugge kaaskroket of Dagsoep
Catch of the day ‘We support NorthSeaChefs’
12u – 13u30
€ 30,00
Lunch Les Filles du bord de mer
Garnaalkroket / Vissoep Kaas & Rouille / Ceviche
…
Catch of the day NorthSeaChefs of gebakken sliptongetjes
(+4,50)
12u – 13u30
Reserveer nu
SundayLunch
Zon- en feestdagen
€ 38,00
Un dimanche au bord de la mer
Inspiratie van de chef
Reserveer nu
A la carte
Entrée
- Oud Brugge kaaskroketjes
€9 | €18 | €221 / 2 of 3 stuks
- Tapas ceviche Zeebaars
€10,50
- Oostendse Garnaalkroketje(s)
€10 | €19 | €271 / 2 of 3 stuks
- Oostendse Vissoep / kaas & rouille
€18
- Goujonettes Fresh Fishfingers sauce tartare
€17 | €25Voor 1 of 2 personen
Hoofdgerechten
- Kaakjes van Rog, venkel, ricard, bieslook
€30
- gebakken Sliptongetjes
€35
- Salade of Smeus Oostendse grijze garnaal O.62
€25| €38
- Schelvis met Oostendse grijze garnaal
€35
- Gebakken Zeebaars
€35
- Bouillabaisse Toi moi et la mer
€36
- Zeetong (500gr.)
€57
- Varkenswangetjes
€28
- Ribeye gebroken peper
€35
Nagerecht
- Nagerechtjes volgens humeur van de Chef
€9,5
Cuisine à Quatre Mains
Graag uw keuze beperken tot vier verschillende gerechten
Eventuele allergieën kunnen worden doorgegeven aan het bedienend personeel of bij reservatie.
Carnivoren & Veggies kunnen dit vooraf bij reservatie doorgeven.